Wednesday, December 21, 2011

Στο Μαγαζί της Patricia Field

  
 Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ το ραντεβού είχε δοθεί στο μαγαζί της γνωστής σε όλους από το Sex and the City, Patricia Field. Ήταν η Κυριακή όπου η ίδια είχε καλέσει τους καλούς πελάτες και φίλους για το καθιερωμένο trunk show για το κλείσιμο της χρονιάς. Ομολογουμένως, εγώ, το χωριατάκι από την φτωχική Θεσσαλονίκη, δεν ήξερα τι σημαίνει trunk show, και με μεγάλη περιέργεια πήγα να δω το Show! Περίμενα την πασαρέλα και την εντυπωσιακή επίδειξη, η οποία δεν ήρθε ποτέ...Το Trunk Show λοιπόν είναι απλά ένα κάλεσμα για την πιθανότητα της αύξησης των πωλήσεων.
 
  

Το μαγαζί της Patricia Field, που βρίσκεται στο East Village του Manhattan, από μόνο του είναι μια εμπειρία. Ρούχα πρωτότυπα και εκκεντρικά, αξεσουάρ μοναδικά και όλα τα απαραίτητα outfits για τις drag queens. 
 




Κόσμος ποικίλος, μουσική δυνατή, ποτά άφθονα και διάφοροι νέοι σχεδιαστές που προωθούσαν τα ρούχα τους. Πλαστικές φούστες, δαντελωτά ολόσωμα κορμάκια και εσώρουχα εμπνευσμένα από την Βικτωριανή εποχή, ήταν αυτά που ξεχώρησαν. 


  

No comments:

Post a Comment